Tarina palvelun takana

Karanteenijumppa.fi on ilmainen ja voittoa tavoittelematon videotreenialusta, joka syntyi halustani auttaa suomalaisia pysymään kunnossa koronapandemian pitkien kotikaranteenien aikana ja liikuntaharrastusten sulkeutuessa. Se on samalla kädenojennukseni liikunta-alan yrittäjille, jotka kamppailevat selviytymisestään hankalassa markkinatilanteessa.

Tarina Karanteenijumppa.fi-alustan taustalla alkoi, kun jäin vuodeksi äitiyslomalle keväällä 2019. Tuolloin pitkään mielessäni kytenyt haave rakentaa jotakin omaa alkoi pikku hiljaa muuttua todeksi. Sunnuntaisin rakas aviomieheni antoi minulle rauhan keskittyä oman sivutoimisen videotreenipalvelu- ja verkkokurssialustojen rakentamiseen erikoistuneen yritykseni rakentamiseen.

Kun koronapandemia levisi Suomeen, sulki liikuntapalvelut ja lukitsi ihmiset koteihinsa, heräsin miettimään, voisinko hyödyntää videotreenialustateknologiaani auttaakseni ihmisiä jollain tavoin tässä uudessa tilanteessa. Tästä ajatuksesta lähdin rakentamaan Karanteenijumppa.fi-alustaa.

Toivon, että Karanteenijumppa.fi tukee mahdollisimman monen suomalaisen terveyttä sekä auttaa osaltaan liikunta-alan yrittäjiä selviytymään hankalassa markkinatilanteessa.

 

Liikunnan iloa!

Taina Pere

Karanteenijumppa.fi:n perustaja